• Radostné vianočné sviatky a šťastný celý nový rok

          • Milí rodičia a milé deti,

             

                    dnes sme sa videli posledný raz v starom roku 2022, pretože sa pomaly blíži ku koncu. Aj naše deťúrence naposledy prešli školskou bránou v tomto roku. Dnešný deň bol plný dobrôt, ktoré pripravili Vaše šikovné ruky a aj prekvapení v podobe nových super hračiek. Na konci roka sa vždy obzeráme späť, čo všetko sa udialo. A veru, nebolo toho málo. My nebudeme hodnotiť, čo sa udialo a či to bolo správne alebo nie. Chceme Vám v prvom rade poďakovať za spoluprácu, za pokojné vzťahy, otvorenú komunikáciu, ústretovosť,  dôveru a veľakrát aj trpezlivosť. Tiež za každú akúkoľvek materiálnu pomoc, ktorej nebolo málo. A v neposlednom rade za Váš úsmev, ktorý máte na tvári, keď sa stretneme na školskej pôde. 

                  Do nového roku 2023 Vám prajeme všetko len to najlepšie, hlavne zdravie, okolo seba ľudí s láskavým srdcom, úspechy v práci, veľa spoločne strávených a v pokoji prežitých chvíľ s Vašimi detičkami a nech pri tom budúcoročnom vianočnom stromčeku nechýba nik, na kom Vám záleží. 

            Majte radostné vianočné sviatky a šťastný celý nový rok!

            To a omnoho viac Vám praje kolektív ZŠ

             

          • Vydanie ag-testov

          • Milí rodičia,

            v škole sú pre Vás k dispozícii ag-testy. Môžete si ich vyzdvihnúť zajtra 22.12.2022 od 7:30. Prevzatie testov je možné iba s Vaším podpisom a je dobrovoľné. Môžete ich však využiť v prípade potreby alebo nástupu detí do školy po vianočných prázdninách.

            Prajeme Vám pokojné, radostné a hlavne zdravé sviatky.

            Kolektív ZŠ

          • Pytagoriáda

          • 7.12.2022 sa žiaci našej školy zúčastnili školského kola Pytagoriády. Najúspešnejší bol Majko Hujsi zo 4. ročníka a postupuje do okresného kola, ktoré sa uskutoční 20.3. 2023.

            Gratulujeme!

          • Prerušenie výchovno- vzdelávacieho procesu

          • Milí žiaci, vážení rodičia,

            na  základe aktuálneho vývoja situácie s chorobnosťou žiakov v ZŠ v Jablonci bude (v súlade s odporúčaním RÚVZ Bratislava) od 13.12.2022 do 16.12.2022 prerušené vyučovanie. Uvedené rozhodnutie je vydané z dôvodu viacdňovej absencie nad 30% žiakov (štvrtok, piatok, pondelok), s rastúcim trendom chorobnosti.

            Všetci žiaci sú v uvedenom termíne školou odhlásení so stravovania.

            Riaditeľka ZŠ

          • Vianočná akadémia

          • V sobotu 10.12.2022 sme si pripravili vianočné vystúpenie pre všetkých milých a dobrých ľudí. Chrípkové obdobie si vybralo svoju daň a nakoniec vystupovalo oveľa menej detí. Všetkých nás to nesmierne mrzelo práve kvôli chorým. Tí, ktorí vystupovali, zvládli všetko na jednotku s hviezdičkou. Tí, ktorí nevystupovali, si zaslúžia rovnaký obdiv, pretože veľmi túžili vystupovať a určite by to zvládli rovnako dobre. Vystupujúcim veľmi ďakujeme a chorým prajeme rýchle uzdravenie :-).

            Ďakujeme!

          • Vianočná akadémia

          • V sobotu 10.12.2022 o 16.00 hodine budeme vystupovať v KD v Jablonci s detským vianočným programom. Prosíme rodičov, aby deti prišli aspoň 15 minút pred vystúpením. Zároveň Vás všetkých srdečne pozývame a dúfame, že Vám spríjemníme a spomalíme predvianočný čas.

            Kolektív ZŠ

          • Mikuláš

          • No aké dnes boli deti? Dobré, či nie úplne? Poteší ich Mikuláš, alebo postraší čert? Bude odmena? Na tieto otázky máme jasnú odpoveď. Naše deti poteší Mikuláš, veď boli dobré. Bude aj odmena. A tie detičky, ktoré rady spievajú s pani učiteľkou Štěpánkou, si zaslúžia dvojnásobnú nádielku. Veď dnes rozohriali svojimi notami srdiečka všetkých, ktorí nelenili a vybrali sa na vianočný koncert, aby privítali Mikuláša. A ak ste tam neboli, len sa pozrite na tie fotky. Všetko sa nádherne rozžiarilo. To je dobrý znak, že Vianoce sa pomaly blížia.

          • Predsa sme to stihli :-)

          • Aj vďaka Vám, milí rodičia, dnes niektoré deti priniesli svoju krabičku naplnenú prekvapením, ktoré poteší osamelých ľudí. Do krabičiek sme uložili milé obrázky našich detičiek a odovzdali tam, kde sa obetaví ľudia postarajú o to, aby sa dopravili do správnych rúk. Pripájame aj fotky s presným počtom vyzbieraných škatuliek. Ako bonus sú na fotkách naše deti. Škoda len, že nám niektorí darcovia odišli domov už pred fotením. Preto Vás prosíme, aby ste nespájali deti na fotke s krabičkami. 

            Ďakujeme za pochopenie i obetavosť.

          • Ešte to stihneme

          • Milí rodičia,

             

                      určite ste postrehli aj Vy výzvu: KOĽKO LÁSKY SA ZMESTÍ DO KRABICE OD TOPÁNOK? Aktuálne ju môžete nájsť aj na stránke našej obce. Možno sú však medzi Vami aj takí, ku ktorým sa táto výzva nedostala, prípadne ste na ňu pozabudli. A možno práve teraz máte chuť, potrebu a túžbu urobiť niekoho aspoň o trošku šťastnejším v tejto neľahkej dobe, ktorá je náročná hlavne pre tých, ktorí patria k tým najzraniteľnejším. A to sú práve osamelí seniori.

                      Na podnet niekoho z Vás, milí naši rodičia, komu nie je osud starších ľudí ľahostajný, si Vás dovoľujeme osloviť, či by ste sa ešte na poslednú chvíľu nechceli zapojiť a prispieť takouto škatuľkou. Všetky potrebné informácie, čo môžete podarovať a ako má krabička vyzerať, nájdete v prílohe. Škatuľky môžete priniesť do 5.12.2022, teda do pondelka, my s deťmi nakreslíme niečo milé zo srdca a maminka, ktorej na tom záleží, sa postará o to, aby boli škatuľky doručené presne tam, kam treba. Teda najskôr na obecný úrad a potom ďalej.

                      Na prípravu tejto krabičky je naozaj málo času. No uložiť pár vecí z lásky zaberie pár minút. Možno hodinku. Čo bude však trvať večne a možno aj do konca života je vrúcne poďakovanie so slzami v očiach od ľudí, pre ktorých to bude naozaj vzácny darček a pocit, že ešte stále niekomu na nich záleží.

             

            Vopred ďakujeme všetkým, ktorí sa rozhodnú pre dobro.

             

              

          • Všetkovedko

          • 30.11.2022 (v stredu) sme si niektorí zasúťažili v súťaži: Všetkovedko. Veľmi sme sa snažili. Tak nám, prosím, držte palce :-) !